Pregled dogodkov.

Kje naj začnem. No, nazadje sem pisal o reviji tam. skupin kjer smo dobili zlato priznanje in nov brač.

Pretekli tedni so bili zame zelo pozitivni. Začeli smo z bandom vadit za Glas mladih, tamburaši smo imeli letni koncert in odločil sem se da bom poslal en svoj komad na MMS.

Najprej kar se tiče banda. Odlična ekipa, pravi ljudje in kar še najbolj cenim, “kužijo stvar”. Najprej sem mislil da bo komad bolj “trd”, z bobni in el. kitaro, vendar ker ne vem kaj bom imel na nastopu na razpolago od ozvočenja (do zdaj je bila ta prireditev zelo skromna kar se ozvocenja tice) smo probali še eno akustično varianto. Iskazalo se je, da je ta definitivno boljša. Zdaj pridno vadimo…

Letošnji koncert je bil po obisku gledalcev pravi šok. Dvorana je bila nabito polna in še v avli so ljudje stali in poslušali. Nastopili so naši mladi tamburaši, jaz in Gašper in skupina Klasje. Na moje veliko zadovoljstvo je kot gostja nastopila tudi izjemna belokranjska pevka Tina Kocjan ki je z Gašperjem v duetu zapela. Po koncertu so padela same pohvale in lepe besede. Sledila je fešta.

Po premisleku in posvetovanjih sem se odločil da bomo z tamburaši posneli eno mojih skladb, ki jo bom poslal na MMS 2007. Nimam kaj zgubit.!

  • Share/Bookmark
 

Brez komentarjev

Še brez komentarjev.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !