Glas mladih

Leto je na okoli in spet se priblizuje Glas mladih. To je edina moznost pri nas da se malo pokazes, kaj si ustvaril, kako pojes,… Moram priznat da je vsako leto boljši. Organizatorji se tudi trudijo da ne pride na oder glih vsak ki misli da ve, da ima posluh.

No, tradicija Glasa mladih sega še v leto 1970 (tam nekje, nimam tocnega podatka). Zdaj se pa ze 5 leto zapored spet pojavlja. Prijavite se lahko na 2. kategoriji: lastne skladbe, in priredbe. Pred tem je se avdicija in potem nekje konec maja nastop.

Gasper zdaj sodeluje ze tretje leto zapored. Ko je bil prvic je zmagal po izboru obcinstva. Lani se je prijavil z priredbo in tudi z lastno skladbo, ki sva mu jo z Primozem napisala, vendar ni zmagal :ł . Je pa takrat zmagal v skupnem sestevku (zirija in obcinstvo) Kot ze dve leti poprej se bo letos spet prijavil. Letos sem napisal pesem Spreminjam se. Zraven ga spremljam z kitaro, bi pa rad se dobil enega, na violini -ce bo sreca- Kmalu bom dal gor tudi posnetek iz kake vaje.

 • Share/Bookmark
 

7 komentarjev

 1. flayko, 1.04.2007 ob 16:28

  tvoja zlahtnica igra violino, probaj tam ;)

 2. mateja, 2.04.2007 ob 18:33

  Nisi nic povedal, da si se odlocil za Spreminjam se! Meni je to, od teh vasih komadov, ki sm jih cula, najbolji, res. Saj sm ti rekla… Tako da ful dobro, da ste tega izbrali! Itak pridemo navijat i glasovat, kot vsako leto :)

 3. jernejmihelic, 2.04.2007 ob 20:48

  Le pridite, le pridite, caka vas presenecenje :)

 4. Vogulinčica, 4.04.2007 ob 12:44

  kako presenečenje? :) saj veš ,da sem radovedna :P

 5. Moj plac » Pregled dogodkov., 10.05.2007 ob 21:34

  [...] tedni so bili zame zelo pozitivni. Začeli smo z bandom vadit za Glas mladih, tamburaši smo imeli letni koncert in odločil sem se da bom poslal en svoj komad na [...]

 6. tina, 2.06.2007 ob 20:14

  ojla!!!! omg GAŠPER!!!!!! fuuuul dobra pesem men je tku zakoooon….
  jst sm zluuu navijala zate ampak je na koncu žal zmagala urša, čeprou bi mogu ti… ampak sej si biu pa saj tretji….
  upam d boš še naprej nastopou na glasu mladih d bom lahk še naprej poslušala tvoj taku dobr glas pa musko….
  ajd fsm pa se vidmo kje u mesti upam da:D:D
  Tina from balkon(lol)

 7. [...] Glasu mladih sem že večkrat pisal. V sredini maja se je odvijal v Črnomlju, že ne vem kateri po vrsti, in ta [...]

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !