Pravkar sem se vrnil iz Črnomlja, samo to še napišem in grem spat. ZzZz

Pravkar sem se vrnil iz Črnomlja, samo to še napišem in grem spat. ZzZz

Danes popoldan so naju povabili kot glasbena gosta, v gostišče Muller v Črnomlju. Res, da je bilo vse na hitro, vendar nama je z bratom uspelo (na hitro) sestavit program, tako da sva na koncu zbrala dovolj pesmi tudi za mali koncert. Ob prihodu najprej nisem imel kam parkirat (gužva). Ko sva stopila me je zelo presenetila zvrst populacije. Za mizo so bili v glavnem že poročeni pari ali pa cele družine- nikjer nobenega parčka. Kje so mladi?

Vedno me je malo strah nastopov, ko ni mikrofona. Takrat se vedno najde kdo, ki med komadom začne pokat vice in potem se počutim bedasto, in to ti še bolj poruši samozavest in koncetracijo. Midva sva svoje opravila spodobno, kot se je le dalo. Moram reč, da se je tudi publika obnašala zelo “profesionalno”. Tiste komade, ki so jih vedli, so brez zadržkov zapeli z nami. To, ti pa dvigne ego.

Na koncu, pred odhodom domov, se je zbralo še nekaj ljudi za šankom, tako da smo večer zaključili na najlepši način – z vsesplošnim ljudskim petjem ob kozarcu rujnega.

Ljubezni poln Valentinov dan!

  • Share/Bookmark
 

1 komentar

  1. echobe, 15.02.2007 ob 20:51
    echobe

    ja sm mislil da mate 17ega nastop :-S jeba. lepo čut da ste razturali :-)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !