Vikend dogaja!

Ta teden sem imel malo podaljšan vikend, ker sem imel v načrtu z Gašperjem posnet demo posnetke 5 skladb, ki so nastale preteklo leto. V petek sem si vzel dopust. Itak je že v četrtek bil praznik, tako sem imel več časa za priprave. Vse sem pripravil za snemanje. Sprintal sem vsa besedila, usposobil kitaro in se odpravil v Dragatuš, z veliko mero pričakovanj po prvem posnetku (pa čeprav demotov, narejenih v okusno improviziranem studiu). Ta home studio pripada mojemu prijatelju, sošolcu iz srednje šole Eriku (Echob) in njegovemu očetu in je imel vse kar smo potrebovali. Erik, tudi tokrat hvala.

Tako smo v dobri uri posneli 5 komadov, v katere bom zdaj lažje dodajal druge inštrumente. Namen tega CD-ja je bila predstavitev interesentom, ki bi delali z nama. Ideja je pop glasba z prizvoki tamburice. Besedila so več ali manj izvlečki življenskih stanj, ki jih doživlja vsak na svoj način. (Za interesente)

V petek zvečer smo imeli še intenzivne tamburaške vaje, ker se pripravljamo na nastop na regijsko revijo tamburaških skupin, ki bo 17.2. v Novem mestu.

V soboto sem preživel dan malo bolj rekreativno. Malo teka, malo sprehoda,… Zvečer sva pa z Primožem dodelovala njegov nov komad, ki bo nekaj čisto drugega, še ne slišanega pri nas. Takoj ko pogruntam kako se naloži mp3 na blog ga bom dal gor.

V nedeljo smo imeli gasilci občni zbor. :) :) :) odojek.

  • Share/Bookmark
 

Brez komentarjev

Še brez komentarjev.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !